Over ons

Over AVL Trading
AVL Trading is een Europese handelsonderneming met een vestiging in Hong Kong. Wij zijn sinds 1994 gespecialiseerd in het importeren van goederen uit het Verre Oosten die vervolgens in de Europese markt worden verkocht. Naast onze importactiviteiten zijn wij ook actief in het opkopen en verhandelen van lokale partijen.

Onze klanten zijn voornamelijk grote winkelketens, postorderbedrijven en groothandels in West-Europa.

Scherpe prijzen
AVL Trading koopt altijd direct bij de fabrikant. Alle handelingen worden in eigen beheer gedaan zonder tussenkomst van andere agenten in het verre oosten. Wij denken dat het alleen op deze manier mogelijk is om competitieve prijzen te bieden.

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Om kwaliteit en levertijd te kunnen waarborgen, hanteert AVL Trading een streng selectiebeleid voor de Aziatische fabrikanten waar mee wordt gewerkt. Het selectiebeleid omvat (o.a.) een zeer uitgebreide kwaliteitscontrole op veiligheids- en milieueisen. Ook is er continu contact met de fabrikant over voortgang van bestellingen en worden uitvoerige kwaliteitscontroles (QC’s) verricht.

Flexibiliteit en snelheid
Klanten van AVL Trading hebben een directe lijn met het hoofdkantoor in Nederland. Deze korte lijnen met de klant en het continue contact met ons inkoopkantoor in Hong Kong zorgen voor maximale flexibiliteit en snelheid van handelen.

Ook op het gebied van leveringen biedt AVL Trading maximale flexibiliteit zoals: f.o.b. China, c.n.f. Europa, Letter of Credit, gegarandeerde bankgarantie, betaling bij levering op basis van een deposit, of betaling bij levering.